www.islandskridkonst.se
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Denna sekretesspolicy omfattar webbplatsen. Eftersom denna webbplats vill visa sitt engagemang för användarnas integritet. Om användarna har frågor eller problem angående detta uttalande borde de först kontakta oss.

Information Samling

Vår webbplats är ensam ägare till den information som samlas in här. Vi samlar information från våra användare på flera olika punkter på vår webbplats.

Servicemeddelanden

Vid sällsynta tillfällen är det nödvändigt att skicka ut ett strikt tjänsterelaterat tillkännagivande. Till exempel, om vår tjänst är tillfälligt inställd för underhåll kan vi skicka användare ett e-postmeddelande. Vanligtvis kan användarna inte välja bort dessa meddelanden, även om de kan inaktivera sitt konto. Dessa kommunikationer är emellertid inte marknadsförda.

Kundtjänst

Vi kommunicerar med användarna regelbundet för att tillhandahålla begärda tjänster och när det gäller frågor som rör deras konto, svarar vi via e-post eller telefon, i enlighet med användarnas önskemål.

säkerhet

Den här webbplatsen tar alla försiktighetsåtgärder för att skydda användarnas information. När användarna skickar känslig information via webbplatsen är deras information skyddad både online och offline. Om användarna har några frågor om säkerheten på vår webbplats kan användarna kontakta oss via e-post.

Korrigera / Uppdatera / Radera / Avaktivera personlig information

Om användarens personligt identifierbara information ändras (t.ex. postnummer, telefon, e-postadress eller postadress) eller om en användare inte längre vill ha vår tjänst, erbjuder vi ett sätt att korrigera, uppdatera eller radera / avaktivera användares personuppgifter. Detta kan vanligtvis göras på medlemssidans sida eller genom att maila vår kundsupport eller kontakta oss via telefon eller mail på kontaktuppgifterna nedan.

Anmälan av ändringar

Om vi ​​beslutar att ändra vår sekretesspolicy lägger vi in ​​de ändringar i denna sekretesspolicy, hemsidan och andra platser som vi anser vara lämpliga så att våra användare alltid är medvetna om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi avslöjar det.

Om vi ​​emellertid kommer att använda användarnas personligt identifierbara information på ett annat sätt än det som anges vid samlingstidpunktet kommer vi att meddela användarna via e-post.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.islandskridkonst.se